ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 

Υποκατηγορίες

 • Πρώτη Ύλη - Ξυλοκατασκευή

  ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

  Η ξυλεία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των κουφωμάτων είναι κυρίως ΜΕΡΑΝΤΙ, ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως IROKO, NIAGON και ΠΕΥΚΟ (PINE) άροζο. Όλοι οι τύποι ξυλείας πληρούν τις προδιαγραφές, έχουν πιστοποίηση και 10ετή εγγύηση.

  ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

  Η επεξεργασία της πιστοποιημένης τρικολλητής αντικολλητής ξυλείας γίνεται σε αυτόματο γωνιακό Κέντρο Εργασίας, με πιστοποίηση CE.

 • Βαφή

  Η βαφή των κουφωμάτων γίνεται σε τρία στάδια.

  Αρχικά γίνεται εμποτισμός με αντιμυκητοκτόνο, στη συνέχεια με αστάρι και στο τελικό στάδιο δύο χέρια χρώμα. Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούνται πρέσες βαφής με ειδικά πιστόλια Air Mix & Airless, τα οποία ψεκάζουν min. 250mm-max. 300mm.

  Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα RAL της εταιρείας REMMERS Γερμανίας ή MILESI Ιταλίας και συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση.

 • Μηχανισμοί-Μάσκουλα

  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

  Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται είναι της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας GU, με πιστοποίηση και 10ετή εγγύηση, ακόμα και σε περιβάλλον θάλασσας. Οι μηχανισμοί σφραγίζουν το κούφωμα περιμετρικά και έχουν λειτουργία ανοίγματος και ανάκλισης και επιπλέον ασφάλεια ανάκλισης. Οι λαβές που χρησιμοποιούνται είναι της εταιρείας HOPPE σε διάφορα χρώματα (τιτάνιο, μπρονζέ, λευκό, καφέ και ασημί).

  ΜΑΣΚΟΥΛΑ

  Για τον εξοπλισμό των παντζουριών χρησιμοποιούνται μάσκουλα των εταιρειών MACO ή ΖΩΓΟΜΕΤΑΛ από ανοδιωμένο ντουραλουμίνιο με ηλεκτροστατική βαφή στο χρώμα των παντζουριών.

 • Υαλοστάσια- Υλικά...

  ΥΑΛΟΣΤΑΣΙΑ

  Τα υαλοστάσια που χρησιμοποιούνται είναι ενεργειακά, με πιστοποίηση CE και έχουν 10ετή εγγύηση.

  Τα κρύσταλλα είναι διπλά θερμοηχομονωτικά, με διατομή 4/16/4 και πλήρωση με αέριο ARGON, για προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες UV.

  ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

  Λάστιχα Στεγάνωσης

  Τα κουφώματα στεγανοποιούνται με τρεις σειρές ειδικά σιλικονούχα λάστιχα της εταιρείας DEVENTER που τοποθετούνται περιμετρικά στο φύλλο (μία σειρά στην κάσα και δύο σειρές στο υαλοστάσιο) για απόλυτη υδατοστεγανότητα, θερμομόνωση και ηχομόνωση.

  Κόλλα

  Για την κόλληση των κουφωμάτων, χρησιμοποιείται κόλλα D4, η οποία έχει εξαιρετικά μεγάλη αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.